bgruen

Разчитайте на нас, пътувайте спокойно!

ЗА НАС

Община Бургас

Сертификат № 790/2019

ЕИН 203167202

МАНИЯ КАР - 2014

shuttle.bg е резервационна система за пътнически такси трансфери.

shuttle.bg се използва от много компании, туристически агенции или частни туристи.

Ние координираме трансфери в България, Турция, Румъния и Гърция - от и до летище, железопътни и автобусни гари, между градове и курорти в България.

Партнираме си с големи таксиметрови компании в страната, което допринася за гарантираното изпълнение на Вашия трансфер и затова можем да предложим трансфер, само до 2 часа след потвърждаване на поръчката.

Нашите оператори са на разположение 24 часа в денонощието, 7 дни в седмицата, за да Ви обслужат. Те следят графиците на полетите и информират шофьорите, ако полетът Ви има закъснение.

Автомобилите се управляват от опитни, лицензирани водачи, които говорят руски и/или английски език и могат да Ви предоставят информация за културно-исторически забележителности, хотели, обменни бюра и друга полезна за престоя Ви информация.

Автопаркът ни включва автомобили от всички класове - от икономична класа до VIP. Всички автомобили имат редовен технически преглед и застраховка, а чистотата в салона е безкомпромисна. Те са достатъчно просторни, разполагат с обемист багажник, в който е предвидено място за по-големи чанти и куфари. Колите са оборудвани с удобни седалки, климатик или климатроник.

В услугата са включени:

В допълнение към трансфери и таксита, предлагаме частни екскурзии в цялата страна, до свободно избрана забележителност или дестинация, както и наемане на автомобил с водач.

Практиката ни е научила да бъдем коректни в отношенията с Вас, нашите клиенти. Винаги се придържаме към правилото: "Възникналите спорове винаги да се решават в полза на клиента". Надяваме се и с тази услуга, да отговорим на Вашите изисквания, а на всички настоящи и бъдещи клиенти, за доверието и за избора да работят с нас

Благодарим Ви!