bgruen

Бързи и удобни такси трансфери от летищата в България, Турция, Гърция и Румъния, в над 100 направления до българските курорти, през лятото и през зимата.

Индивидуалните трансфери на shuttle.bg Ви гарантират сигурно посрещане, безопасно и удобно пътуване в избраната от Вас дестинация.

Предлагаме посрещане и изпращане на летището, професионален такси шофьор с комфортен автомобил оборудван с климатик, а при заявка и с подходящо едно или повече столчета за деца.

Предлагаме автомобили тип седан, комби, миниван и микробус в зависимост от броя на пътниците и количеството на багажа. Вие можете да изберете индивидуален маршрут, ако искате да посетите банкомат, обменни бюра, магазин или други места.

Можете да поръчате такси трансфер от всяко летище в България:

летище Бургас, летище Варна, летище София и летище Пловдив.

Трансфер можете да заявите и от най-големите летища в Турция, Гърция и Румъния:

летище Ататюрк и летище Сабиха Гьокчен в Истанбул, летище Македония в Солун и летище Отопени в Букурещ.

Трансфер от летището до хотела, града или адреса може да поръчате за повече от 100 направления.

През лятото най-популярни са черноморските курорти:

Слънчев бряг, Равда, Несебър, Свети Влас, Елените, Поморие, Черноморец, Созопол, Дюни, Приморско, Лозенец, Ахтопол, Албена, Златни пясъци, Св.Константин и Елена, Слънчев ден.

През зимата всички високопланински ски-курорти в страната:

Банско, Разлог, Добринище, Боровец, Пампорово, Чепеларе, Берковица.

Индивидуалният такси трансфер Ви гарантира комфортно и безопасно пътуване за цялото семейство, от врата до врата.

Такси трансфер е много добър избор, за да направите почивката си в България или в чужбина с повече свободно време за отдих и развлечения! Ако пътувате c дете, няма да е необходимо да носите допълнително детско столче за кола, няма да е необходимо да изчаквате други пътници, автобус или да търсите транспорт.

Вие можете да заплатите трансфера авансово или директно на водача след завършване на услугата. Приемат се плащания в брой или с карта.

За да резервирате трансфер или да получите консултация, попълнете Вашата поръчка или се свържете с нас от меню контакти.

Научете още подробности за:

Такси трансфер

Полет в ранен час или със закъснение - няма проблем, не се притеснявайте! Щом сме Ви обещали, значи ще Ви чакаме. Колкото е необходимо. Цената никога не се променя. Вие ще заплатите само това, което е уточнено предварително.
Пътувайте спокойно.

Вашето ТАКСИ

Вие можете да изберете комфортен автомобил оборудван с климатик, а при заявка и със столчета за деца. В зависимост от броя на пътниците и количеството на багажа изберете седан, комби, миниван или микробус.
Пътувайте комфортно.

Дестинации BG

Море и плажове с фин пясък, планини и кристални езера. Чудесни морски и планински курорти - особености, които са характерни за малко страни. Гостоприемни хора, китни села и модерни градове, но съхранили история, бит и култура.