bg|ru|en

ТАКСИ ТРАНСФЕРИ

Такси трансфер от летище и до летище

Можете да поръчате такси трансфер от и до всяко летище в България - летище Бургас, летище Варна, Летище София и летище Пловдив. Трансфер можете да заявите и за най-големите летища в Турция, Гърция и Румъния - летище Ататюрк и летище Сабиха Гьокчен в Истанбул, летище Македония в Солун и летище Отопени в Букурещ.

Трансферът може да се осъществи на автомобили тип седан, комби, миниван или микробус. Вие предварително избирате с какъв тип кола ще бъде извършен, в зависимост от броя на пътниците и количеството на багажа. Подробна информация за автомобилите, с които се осъществяват такси трансферите от летището, можете да получите от раздел автомобили.

Ако пътувате с малки деца, в автомобила ще бъде поставена допълнителна седалка за деца. Необходимо е при подаването на поръчката, да посочите с колко деца пътувате, на каква възраст е всяко едно от тях, за да можем да подготвим и съответните допълнителни седалки за деца.

Вие можете да изберете индивидуален маршрут, ако искате да посетите банкомат, обменни бюра, магазин или други места. Стойността на трансфера е предварително договорена, Вие можете да заплатите трансфера авансово или директно на водача след завършване на услугата. Приемат се плащания в брой или с карта.

При поръчка на трансфер:

  • Когато резервирате индивидуален трансфер, ще пътувате в отделна група, без други пътници.
  • Трансферът трябва да се резервира предварително (минимум 2 часа по-рано).
  • Можете да направите запитване през формата за поръчка на такси или по друг начин от контакти.
  • Диспечер приема Вашите поръчки денонощно (включително в почивните и празнични дни). Уточнявате маршрут, типа на автомобила, ако имате допълнителни условия и цената която ще заплатите.
  • Един час преди пристигането на колата ще получите съобщение с информация за марката, номера на колата и името на шофьора.

Индивидуалният такси трансфер е подходяща услуга за хора, които желаят сигурно и удобно да стигнат от или до летище или хотел, независимо от часът на полета, от негово закъснение и без да се налага да изчакват други пътници, особено когато пътуват с малки деца или много багаж.

 

Трансфер от летище

Посрещане на летището от професионален такси шофьор, който носи табелка с името, посочено от Вас и ще ви помогне при пренасянето на багажа до колата ... Вижте още

Трансфер до летище

При изпращане до летището, шофьорът ще Ви вземе в уговорения час, на определеното от Вас място, ще Ви помогне при пренасянето на багажа до колата и ще отпътувате за летището ... Вижте още

© 2017-2022 SHUTTLE.BG amp