bgruen

Колкото дълга и приятна да е почивката,
тя има край и отпътуването от хотела или курорта предстои.

ТАКСИ ТРАНСФЕР ОТ ХОТЕЛ ДО ЛЕТИЩЕ

Трансфер от хотел или курортен комплекс до летището.

Можете да поръчате такси трансфер от над 200 дестинации:

От черноморските курорти:
Слънчев бряг, Равда, Несебър, Свети Влас, Елените, Поморие, Черноморец, Созопол, Дюни, Приморско, Лозенец, Ахтопол, Албена, Златни пясъци, Св.Константин и Елена, Слънчев ден и т.н.

И от всички високопланински ски-курорти в страната:
Банско, Боровец, Пампорово, Чепеларе и т.н.

Предлагаме Ви изпращане от хотела до летището от професионален такси шофьор с комфортен автомобил оборудван с климатик, а при заявка и с подходящо едно или повече столчета за деца. Шофьорът ще Ви вземе директно от хотела, ще Ви помогне при пренасянето на багажа до колата и ще отпътувате за летището.

Ако полетът е през нощта или в много ранен час, не се притеснявайте, шофьорът ще Ви вземе в уговорения час и това няма да промени цената на услугата.

Трансферът може да се осъществи с автомобили тип седан, комби, миниван или микробус. Вие предварително избирате с какъв тип кола ще бъде извършен, в зависимост от броя на пътниците и количеството на багажа. Подробна информация за автомобилите, с които се осъществяват такси трансферите до летището, можете да получите от раздел автомобили.

Ако пътувате с малки деца, в автомобила ще бъде поставена допълнителна седалка за деца. Необходимо е при подаването на поръчката, да посочите с колко деца пътувате, на каква възраст е всяко едно от тях, за да можем да подготвим и съответните допълнителни седалки за деца.

При поръчка на трансфер до летище:

Не забравяйте: Децата не трябва да се транспортират на ръце — само в специални детски столчета, които се предоставят безплатно. За правилния избор на размер на детско столче е необходимо в поръчката, да посочите възрастта и теглото на децата.

Вие можете да заплатите трансфера авансово или директно на водача след завършване на услугата. Приемат се плащания в брой или с карта.

Ние винаги съветваме, да планирате своето отпътуване с резерв от време. В случай на непредвидени ситуации (задръствания и т.н.), ще стигнете до летището навреме и без излишни притеснения.

С удобството на трансфер до летището, Вие ще завършите почивката си в България по начин, който ще Ви осигури много повече спокойствие и приятни спомени!

Вие можете да проверите колко ще струва Вашият трансфер до летището от различни дестинации с нашия трансферен калкулатор.

Популярни дестинации:

От Созопол до летище Бургас

От Лозенец до летище Бургас

От Ахтопол до летище Бургас

От Слънчев бряг до летище Бургас

От Банско до летище София

От Пампорово до летище София